Avusturya Aile Birleşimi

Aile birleşimi vizesi için alınan vizeler, genel itibari ve kalma süresi dahil edildiğinde diğer vize türlerinden özellikle de Schengen vize türünden farklıdır. Schengen vizesi için genellikle 90 güne kadar bir kalış durumu söz konusu iken, aile birleşimi için alınan vizelerde kalış süresi de haliyle uzun süreçleri kapsamaktadır.

Avusturya aile birleşimi konusunda alınacak vize de yukarıda belirttiğimiz duruma uymaktadır. Eğer Avusturya’da yaşayan eşin yanına yerleşmek gibi bir durum söz konusu ise o zaman mutlaka Avusturya aile birleşimi vizesi almak zorunludur. Bu vize türü, aile ziyareti gibi kısa süreli bir vize türü değildir. Hatta içeriğinde ikamet izni gibi şartı da kapsamaktadır. Bu yüzden aile birleşimi konusunda verilecek olan vize, vize türleri kategorisinde d sınıfına tekabül etmektedir.

Avusturya aile birleşimi vizesi ya da bu konu hakkında sorularını varsa bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca sizlerden istenen evrakların eksiksiz temini için danışmanlık hizmetimiz de mevcuttur. İletişim bilgilerimiz aşağıda yer almaktadır.

Avusturya Aile Birleşimi Vizesi Bekleyenler 2021

Avusturya aile birleşimi için alınacak olan vize çeşidi, kısa süreli olan Schengen vize türünden farklı olduğu için evraklar açısından da değişiklikler söz konusudur. Bu evraklar tamamlandıktan ve eksiksiz bir şekilde teslim edildikten sonra artık vizenin sonuçlanması için beklenmektedir. Bu yüzden Avusturya aile birleşimi vizesi bekleyenler 2021 yılında da evraklar konusunda ya da vize sonucunun açıklanması açısından akıllarında soru işaretleri kalabilmektedir.

Kısa süreli vize başvurularında, sonucun açıklanması daha kısa sürelere tekabül ederken, oturma izninin de dahil olduğu daha uzun süreli vizelerin başvuru sonucunun açıklması biraz daha geç sürebilmektedir. Bu konudaki değişkenlikler vize başvuru merkezleri ve konsoloslukların sistemleri ve yoğunluklarına göre de belirlenebilmektedir.

Avusturya Aile Birleşimi Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Vize işlemleri konusunda kişilerin aklında her daim soru işaretleri olacaktır. Bu soru işaretleri vize öncesinde gerekli evraklar konusunda sıkça ortaya çıktığı gibi, vize başvurusu sonrasında da kişilerin akıllarında yer edebilmektedir. Vize işlemleri tamamlandıktan sonra merak edilen en büyük konu Avusturya aile birleşimi vizesi kaç günde çıkar sorusu ile doğru orantılıdır. Bu soru için kesin bir tarih belirtmek doğru olmayacaktır ancak genel anlamda vize türleri için genellenen bazı tarih aralıkları mevcuttur. Uzun süreli vizelerin başvuru sonuçlarının açıklanması, kısa süreli Schengen ya da diğer kısa süreli vize türlerine göre daha uzun süreler almaktadır. Bunun altında yatan en önemli sebep ise uzun süreli vizelerin oturma izni içiyor olmasıdır. Farklı bir ülkede oturma izni almak için kişilerden istenen şartların daha detaylı incelenmesi ve buna göre karara varılması söz konusu olduğu için bu yüzden uzun süreli vizelerde sonuçlar her daim biraz daha geç açıklanmaktadır.

Bu bağlamda Avusturya aile birleşimi vizesinin başvuru sonucunun 6 ay içerisinde sonuçlanabileceğini söyleyebiliriz. Bazı durumlarda bu sürede uzama meydana gelmesi de söz konusu olabilir. Böyle bir durum söz konusu olduğunda vizenin açıklanma süresi çok daha uzun zaman dilimlerini bulabilmektedir. Bu olasılıkları göz önünde bulundurup yolculuk durumlarını buna göre ayarlamakta ya da başvuruları buna göre yapmakta fayda vardır.

Avusturya Aile Birleşimi Vizesi İçin Dil Şartı Var mı?

Yabancı uyruklu vatandaşlar ile evlenerek farklı bir ülkede ikamet etmek isteyen kişilerin en çok merak ettiği sorulardan bir tanesi hiç şüphesiz Avustuya aile birleşimi vizesi için dil şartı var mı sorusudur. Ülkemizde çoğu kişi yabancı dil olarak İngilizce bilmekte ancak farklı ülkelerde ikamet etmek için bu durum ne yazık ki her ülkede geçerli olmamaktadır. Bu yüzden farklı ülkelerde topluma olan uyumluluk sürecinin hızlanmasını sağlamak adına kişilerin belirli seviyelerde dil bilgisinin olması şart haline getirilmiştir.

Bu durum her ülke için geçerli olmasa da çoğu AB ülkesi için şart boyutundadır. Bu ülkelerden bir tanesi de Avusturya’dır. Eğer Avusturya aile birleşimi için vize alacaksınız mutlaka belirtilen düzeyde bir dil seviyesine sahip olmanız gerekmektedir. Vize prosedürleri arasında yer alan bu şartta, istenen dil seviyesi en az A1 olarak belirtilmiştir.

Kişiler, A1 ya da daha yüksek seviyelerdeki dil bilgilerini kanıtlamak için mutlaka sertifika almak durumundalardır. Bu sertifika ne yazık ki ülkemizde bulunan herhangi bir dil kursundan alınan sertifika şeklinde kabul edilmiyor. Aile birleşimi için vize almak isteyen kişilerin, Avusturya hükümeti tarafından belirtilmiş Goethe Enstitüsü ya da ÖSD ( Avusturya Dil Okulu ) tarafından hazırlanan sınavlara katılmaları şarttır. Bu kurumlardaki sınav sonrası en az A1 düzeyinde Almanca bilindiği sertifikalandığı takdirde, kişiler dil konusunda aranan şartı sağlamış bulunacaklardır.

Peki, neden kişiler için böyle bir şart söz konusu olmuştur? Bilindiği üzere bir ülkeden farklı bir ülkeye yerleşen insanlar ilk etapta zaten pek çok konuda uyum sorunu yaşayacaklardır. Kültür, yemek, gelenekler, yaşam tarzı gibi konular bunların başında gelmektedir. Aynı şekilde bu sorunlara ek olarak bir dil seviyesinin yetersiz olması, kişilerin uyum sağlaması açısından daha zor koşullara neden olacak ve böylece ülkeye yerleşen kişilerde uyumsuzluk süreci uzayacaktır. Bunların ortadan kaldırılması söz konusu olmasa da en azından hafifletmek gibi nedenler dahilinde, ülkeye yerleşmek isteyen kişiler için böyle bir şart getirilmiştir.

Avusturya Aile Birleşimi Vizesi Red Nedenleri

Avusturya aile birleşimi konusunda merak edilen pek çok soru olduğunu daha önce belirtmiştik. Bu konuların arasında bir de Avusturya aile birleşimi vizesi red nedenleri yer almaktadır.

Vize konusunda başvuru tamamladıktan sonra sonuçlar illa ki olumlu bir şekilde yanıt bulmayabilir. Yaptığınız vize başvuruların reddedilmesi gibi dir durum da söz konusu olabilir. Bunun en büyük nedeni, sizden istenen şartları sağlayamamanız ya da yine sizden istenen evraklarda eksikliklerin bulunması olabilir. Evrakları tam bir şekilde teslim etmek dahi çoğu zaman başvurunun olumlu sonuçlanması adına yeterli değildir. Çünkü bu evrakların usüle uygun yani prosedürde belirtildiği gibi hazırlanmış olması gerekmektedir. Eğer evraklarınız bu şekilde hazırlanmamış ise o zaman başvuru sonucunuz olumsuz olacak yani reddedilecektir.

Aile birleşimi vizesinin reddindeki bir diğer sebep de dil seviyenizdeki yetersizlik olabilir. Eğer az önce belirttiğimiz kurumlar tarafından düzenlenen sınavlardan yeterli puanı alamamış ve sertifikanızı teslim etmemiş iseniz başvurunuz red edilecektir. Ayrıca farklı kurumlardan alacağınız dil sertifikası için de aynı durum söz konusu olacaktır.

Bir diğer sebep de yaş durumu olabilmektedir. Eğer 21 yaşından küçükseniz ve aile birleşimi için vize başvurusunda bulunduysanız o zaman başvuru sonucunuz yine olumsuz bir şekilde yanıtlanacaktır.

Aile birleşimi için alınacak olan vizede Başkonsolosluklar, sebep göstermeksizin vize başvurusunun red edilmesine karar verir. Bu tür kurumların vize konusunda böyle bir hakka sahip olduklarını da önemle belirtelim.

Avusturya aile birleşimi vizesini almak turistik vizelerden daha zor görünebilir ancak gerekli evrakları eksiksiz ve prosedüre uygun bir şekilde tamamladığınızda genel anlamda vize konusunda bir sorunlu karşılaşılmadığını söyleyebiliriz. Bu konuda aklınıza takılan soruların yanıtını almak ya da evraklar konusunda danışmanlık hizmetimizden faydalanmak için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Avusturya Aile Birleşimi İçin İstenen Evraklar

Bilindiği üzere her ülkenin vize prosedürü farklıdır ve bu prosedür yine farklı vize türleri için değişkenlik göstermektedir. Ayrıca ülkelerin vize politikları dahilinde talep ettikleri evraklarda zamanla değişiklikler ya da güncellemeler olabilmektedir. Böyle bir durumdan mağdur olmamak ve vize başvurusunda eksik ya da hatalı evrak teslimi yapmamak adına mutlaka profesyonel bir kurumdan yardım alınması gerekmektedir.

Vize için önemli olan bu detayı paylaştıktan sonra şimdi de Avusturya aile birleşimi için istenen evraklar listesine birlikte göz atalım. Aşağıda yer alan maddeler içerisinde bu evraklara ulaşabilirsiniz.

  • Pasaport ( son seyahat tarihinden sonra en az 6 aylık bir geçerliliği olmalı ve en az iki sayfası boş olmalı)
  • Nüfus kağıdı ve nüfus kağıdı fotokopileri
  • Biyometrik fotoğraf ( belirtilen ölçülerde ve beyaz arka fonda çekilmiş olmalı)
  • Tüm aile bilgilerinin yer aldığı Nüfus kayıt örneği ( tam vukuatlı olmalı)
  • Avusturya vize başvuru formu ( seyahat nedeni eksiksiz bir şekilde açıklayan ve bunları düzgün bir dille ifade eden bir yazı örneği olması gerekmektedir. Ayrıca başvuru formunuzda belirttiğiniz nedenlerin, başvuruda bulunduğunuz vize türüne uyumlu olması gerekmektedir.
  • Seyahat sağlık sigortası
  • Uçak rezevasyon bilgilerinin yer aldığı evraklar
  • Uluslar arası geçerliliği olan doğum belgesi
  • Evlenme belgesi
  • Kişinin sabıka kaydı
  • Belirtilen imkanlara ayrılan bütçe düştükten sonra kişin hesabında en az 1.363, 52 Euro’ nun bulunması (her ay )
  • 3 ayı kapsayan maaş bordrosu
  • Avusturya’da kalınacak konuta dair kira kontratı ya da tapunun fotokopisi
  • KSV dökümü
  • Banka hesap dökümleri

Tüm bu evraklara ek olarak bir yaş durumundan bahsetmek gerekmektedir. Avustuta için aile birleşimi konusunda vize alınmak istendiği takdirde bu vizeyi alacak olan kişilerin mutlaka 21 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Aksi takdirde tüm evrakları usuüle uygun olarak ve tam bir şekilde teslim etseniz dahi, başvurunuz kesin surette reddedilecektir.

Avusturya Aile Birleşimi Vizesi Nasıl Alınır?

Avusturya aile birleşimi için vize almak isteyen vatandaşların, talep edilen tüm evrakları eksiksiz ve usule uygun bir şekilde hazırlamış, daha sonrasında da teslim etmiş olması gerekmektedir. Bu vizeyi alabilmek için öncelikle başvuru yapılması gerekmektedir. Başvuruda dikkat edilmesi gereken önemli etkenlerden biri de, hangi vize türüne başvuru yapılacağının belirlenmiş olmasıdır. Aksi takdirde sorunlar yaşanabilir ya da vize başvurunuz iptal edilebilir.

Aile birleşimi için vize almak isteyen kişilerin akıllarında Avusturya ile birleşimi vizesi nasıl alınır sorusu yer almaktadır. Bu vize türünü almak isteyenler başvurularını Avusturya Konsoloslukları’na yapmak durumundadırlar. Bu yüzden bu kişiler, şu an ikamet ettikleri şehirlerdeki Avusturya Konsoloslukları’nı tercih edebilir ve başvurularını buralardan gerçekleştirebilirler.

Dikkat edilmesi gereken bir konu da evrakların hazırlandığı dildir. Avustuya vizesi için sizden talep edilen evrakların hepsinin Almanca hazırlanmış olması gerekmektedir. Bu konularda ortaya çıkacak bir aksaklık vize başvuru sonucunuzun olumsuz cevaplanması anlamına gelecektir. Bu yüzden bu durumların hepsine büyük bir itina göstermeli böylece olumsuzlukların önüne geçilmelidir. Eğer ilk kez vize alacaksanız, gerek evrakların listesi gerekse bu evraklarının içeriklerinin eksiksiz bir şekilde hazırlanmasına adına, bu konularda hizmet veren profesyonel bir firmadan destek almanız gerektiğinis söyleyebiliriz.

Eğer sizler de Avusturya aile birleşimi için vize almak istiyorsanız ve bu konuda sorularınız varsa bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Avusturya Aile Bileşimi Vize İşlemleri

Avusturya aile bileşimi başvurularının yapılması için eşlerden birinin Avusturya vatandaşlı olması şartı mevcuttur. Ayrıca evliliğin resmi olarak belgelenmesi gerekmektedir. Bu aşamada koşulların takibi ve belgelerin derlenmesi ile alakalı sorun meydana gelmemesi için anında firmamız ile iletişime geçerek vize talep adımlarından aile bileşim unsurlarına kadar her alanda bilgi alma hakkını yakalayabilirsiniz. Avusturya aile bileşim adımlarında ve tüm vize işlemlerinde sürece dair gelişimi sorunsuz tamamlamanız mümkün kılınacaktır.

Pasaport konusunda hassas olmalısınız, vize talebinin olumlu yanıtlanması için kesinlikle pasaportun güncel durumda olması gerekmektedir. Güncel değilse öncelikle pasaport yenileme adımlarını tamamlamalısınız. Daha sonrasında aile bileşimi başvurusunu iletmelisiniz. Eğer konsolosluk gerek görürse daha eski olan pasaportlarınızın da sunulmasına ilişkin talepte bulunma hakkına sahiptir.

Aile Bileşimi Detayları Nelerdir?

Avusturya aile bileşimi sırasında kişilerin evlilik belgelerini sunmalarının yanı sıra kültürel entegrasyona dair bir sorun meydana gelmemesi için ülkenin diline en azından temel seviyede hakim olduğunuzu da yapılan sınavlar üzerinden bildirmeniz gerekmektedir. Aile bileşimi ile alakalı detaylar ele alınırken kişilerin Avusturya’da yaşayan eşin ikamet formunu da edinmesi gerekir. Bu ikamet formunun ıslak imzalı şekilde sunulması gerekir. İkamet formu ıslak imzalı değilse kabul edilmeyecektir. Ayrıca sabıka kaydı da talep edilmektedir. Sabıkalı olan kişilerin oturum izni almasına ilişkin onay verilmeyecektir.

Diğer Evliliklerin Belgelenmesi Şart Mı?

Avusturya aile bileşimi sırasında kişilerin diğer evliliklerini belgelemesi şartı getirilmiştir. Tam da bu nedenle vukuatlı nüfus kayıt örneği talep edilir. Bu örnekte daha önce yapılan evliliklerle dair de bilgiler yer alacaktır. Eğer daha öncesinde yapılan bir evlilik varsa bunun sonlandığına dair de tüm bilginin resmi belgeler aracılığı ile sunulması gerekir. Sadece evlilik değil evlilikten sahip olduğunuz çocuklara ilişkin de bilgi sunmanız talep edilmektedir.

Diğer Vize Türleri Nelerdir?

Sadece aile bileşimi ile değil aynı zamanda eğitim ya da çalışma maksatları ile de ülkeye giriş yapmanıza imkan verilmektedir. Eğitim maksadı ile giriş yapabilmek iiçiin öğrenci değişim programlarından faydalanabilirisiniz. Eğitim öğretim masraflarınızın kim tarafından karşılanacağına ilişkin detaylı bir bilgi talep edilecektir.

Avusturya Oturum İzni Başvurusu

Avusturya’da uzun süreli ikamet etmek isteyen Türk vatandaşlarının, Avusturya oturum izni başvurusunda bulunması gerekir. Avusturya oturum izni çeşitleri; oturma izni, yerleşim izni, aile bireyleri izinleri ve daimi ikamet izni olarak dörde ayrılmıştır. Avusturya oturum izni başvurusu yapacak kişilerin öncelikle uzun süreli vize talebinde veya D tipi vize talebinde bulunması gerekir. Bu vizeleri almak için gereken şartların sağlanması ve evrakların hazırlanması ardından başvurular, Avusturya konsolosluğuna yapılır. Ülkede oturum izni alacak kişilerin sağlaması gereken farklı şartlar da vardır. Kültürel uyum, yabancı dil bilgisi gibi etkenlere göre oturma izni başvurusu onaylanır.

Avusturya Oturma İzni Kaç Günde Çıkar?

Avusturya oturum izni başvurusu ülkede yaşama amacına göre değişiklik gösterir. Evlenme amacıyla oturum izni, çalışma izni gibi oturum izinlerinin başvuru şartları farklıdır. Bu başvuruların detayları hakkında bilgi almak ve gerekli belgeleri öğrenmek için bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Avusturya oturma izni kaç günde çıkar; oturum izni başvurusu 7 gün ve 1 ay içerisinde açıklanır. Yoğunluk olması veya detaylı inceleme yapılması gereken durumlarda bu süre uzamaktadır.

Avusturya Süresiz Oturum İzni Şartları

Avusturya oturum izni ülkeye çalışma, eğitim, evlilik gibi amaçlarla gidecek kişilerin başvurabileceği izin çeşididir. Oturum izni çeşitlerinin bir kısmı sınırlı süreleri kapsasa da bir kısmı süresiz yaşama imkanı tanır. Avusturya süresiz oturum izni şartları birçok ülkenin bağlı kaldığı şartlarla benzerlik gösterir. Başvuru yapan kişinin ülkeye kültürel uyum sağlaması gerekir. Yeterli düzeyde yabancı dil bilgisine sahip olmak, sahip olduğu meslekte yeterli olduğunu kanıtlamak, geçimini sağlayacak maddi imkanlara sahip olmak gibi kriterlere sahip olan kişilerin başvuruları onaylanır.

Avusturya Oturum İzni Gerekli Evraklar

Avusturya oturum izni alacak kişiler öncelikle gidiş amacına uygun başvurularda bulunmalıdır. Uzun süreli kalmak için D tipi olarak adlandırılan vize sahibi olunması gerekir. Avusturya oturum izni gerekli evraklar konsolosluk tarafından açıklanır ve evrakların dikkatli bir şekilde hazırlanması gerekir. Başvuru formu, fotoğraf, pasaport fotokopisi, sağlık sigortası gibi tüm ülkelerin istediği oturum izni evrakları, başvuru aşamasında verilmesi gereken belgelerdir.

Avusturya Aile Birleşimi Gerekli Evraklar

Avusturya’da yaşayan eş ya da çocukların yanına taşınmak için Türkiye’de yaşayan kişilerin alması gereken vizeye ‘ Avusturya aile birleşimi vizesi ‘ adı verilmektedir. Bu vize sayesinde, oturma izni alabilir ve böylece ülke sınırları içerisinde 90 günden fazla kalabilirsiniz. Avusturya aile birleşimi gerekli evraklar için belirtilen belgeler aşağıda maddelendirilmiştir.

  • Pasaport (En az 6 aylık bir süreç içerisinde geçerliliği olan ve son 10 yıl içerisinde alınmış olan bir pasaport olması gerekmektedir. )
  • Nüfus kağıdı fotokopisi
  • Avusturya’ya gidecek olan kişinin sabıka kaydını gösteren belge (güncel olması şarttır.)
  • Avusturya’ya gidecek olan kişinin maaş bordrosu ve hesap dökümlerini gösteren banka evrakları
  • Avusturya’ya gidecek olan kişi için 2 adet biyometrik fotoğraf
  • Kişilerin evliliğinin kanıtı niteliğinde olacak bir evlilik belgesi
  • Avusturya’ya gidecek olan kişinin ikamet bilgilerini içeren evraklar
  • Avusturya’da kişilerin beraber kalacakların konutun tapu örneği ya da kira sözleşmesi
  • Seyahat sağlık sigortası
  • Avusturya’ya gidecek olan eşin doğum belgesi
  • Avusturya’da ikamet eden eşin kimlik ve maaş bilgileri

Avusturya aile birleşimi gerekli evraklar listesi için daha detaylı bilgiler almak ve aklınıza takılan soruları bizlere yöneltmek için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Avusturya Aile Birleşimi Vizesi Kaç Günde Sonuçlanıyor?

Resmi işlemler için kesin bir süre vermek doğru olmasa da tahmini olarak bu sürenin en erken 3 ay olduğunu belirtebiliriz. Ancak vize başvuru merkezleri ve konsolosluklardaki yoğunların dikkate alınması ve buna göre sürenin uzaması da söz konusu olabilir.

Avusturya Aile Birleşimi Vizesi İçin Ekstra Evrak İsteniyor mu?

Eğer Avusturya Konsolosluğu gerek görüyorsa, yukarıda belirtilen evrakların dışında sizlerden farklı resmi evraklar da talep edebilirler. Bu kurumlar için böyle bir hak vardır. Sizden ekstra evrak istendiği takdirde, vizenizin olumlu sonuçlanması adına bu evrakların da teslimini en kısa sürede gerçekleştirmelisiniz.

Avusturya Aile Birleşimi Vizesi İçin Başvuru Hangi Makama Yapılır?

Avusturya aile vizesi için yapılacak başvurular, ülkemizde çeşitli illerde bulunan Avusturya Konsoloslukları’ na yapılmaktadır. Başvuruyu gerçekleştirirken hata yapmamak adına profesyonel bir firmadan yardım alabilirsiniz.

Avustralya Vize Başvurusu Formu

Avustralya vize başvurusu formu Avusturalya seyahatiniz için gerekli olan vize evrakları arasında yer alan belgelerden biridir. Bu form konusunda merak ettikleriniz için detaylı bilgi almak adına bizleri arayabilir ya da danışmanlık hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

Avustralya Vize Başvurusu Formu Ücretsiz İndir

Avustralya vize başvurusu formu internet üzerinden ücretsiz bir şekilde indirilebilmektedir. Bu formu indirdikten sonra doldurmalı ve daha sonra çıktısını alarak ilgili evraklar arasına eklemeniz gerekmektedir. Vustralya vize başvurusu formu ücretsiz indir seçeneği için sitemizden faydalanabilirsiniz.

Avustralya Vize Başvurusu Formu Nasıl Doldurulur?

Avustralya vize başvurusu formu nasıl doldurulur sorusu, vize için hazırlanan evraklar arasında en merak edilen konular içerisinde yer almaktadır. Bu formu doldururken aşağıda bahsedeceğimiz maddelere özen göstermeniz önemlidir.

  • Öncelikle vize almak isteyen kişi sizseniz o zaman mutlaka başvuru işlemlerini ya da evrakları sizin tamamlamanız gerekmektedir. Başkasının doldurduğu evraklar, imzanızda meydana gelen sorunlar fark edildiği takdride vize başvurunuz olumsuz yanıt alır.
  • İnternetten indireceğiniz vize başvuru evrağının PDF formatında olması gerektiğini unutmayın.
  • Başvuru formunu doldururken şahsınıza ait kişisel bilgileri diğer evraklarda bulunan bilgiler ile uyumluluk gösterecek şekilde doldurun. Aksi takdirde bilgiler arasındaki anlaşmazlıktan doğan sorunlar olduğunda başvurunuz reddedilir.
  • Size sorulan ya da doldurulması gereken alanları eksik bırakmayın, tüm soruları ve bilgileri eksiksiz bir şekilde yanıtlayın.

 

Avustralya Vizesi Almak Zor mu?

Hayır, eğer sizden istenen evrakları eksiksiz bir şekilde teslim etmiş ve yine sizden istenen özellikleri taşıyor iseniz o zaman vize alma işleminiz kolay bir şekilde tamamlanacaktır. Ancak aksi bir durumda, her ülke için vize alma süreci zorlayıcı olacaktır.

Avustralya Çalışma İzni Vizesi Veriyor mu?

Evet, Avustralya da diğer ülkeler gibi çalışma izni veren ülkeler arasında yer alıyor. Ancak bu vizeyi almanız için en kolay yollardan biri, size o ülkede iş verecek olan firmadan ya da işverenden alacağınız davet mektubu olacaktır. Davet mektubu olduğu sürece, sizden istenen diğer evrakları da eksiksiz bir şekilde tamamladığınızda vize alma işleminiz daha kolay gerçekleşecektir.

 

Bir cevap bırakın

© Copyright 2020 - 2022 Tüm hakları SchengenVize.com'a aittir.