Slovakya Vizesi Nasıl Alınır?

Slovakya vizesi alarak herhangi bir nedenden kaynaklı seyahat gerçekleştirmek istiyorsanız uygulamanız gereken adımlar bulunuyor. Bu adımlardaki ince detaylara dikkat ederek kolaylıkla vize almanız sağlanıyor. Slovakya vizesi nasıl kolay alınır;

  • Öncelikle evraklarınızın neler olduğu net bir şekilde bilmelisiniz. Konsolosluğun sizden hangi kalitede hangi şartları aradığını öğrenmelisiniz. Buna bağlı olarak evraklarınızı eksiksiz düzenlemelisiniz.
  • Slovakya davetiye ile vize alınması mümkün olan bir ülkedir. Slovakya’da yaşayan tanıdığınızdan onaylı bir davetiye işleminizi çok daha kolay bir hale getirecektir.
  • Vize türünüzün ne olduğunu öğrenmelisiniz. Böylece evrakların neler olacağını daha kolay öğrenerek hızlı bir şekilde toplamaya başlayabilirsiniz. Slovakya c vizesi kısa süreli olduğu için daha kolay alınabiliyor.
  • Eğer daha uzun süreli bir seyahate ihtiyacınız varsa Slovakya d vizesi almanız gerekiyor. Bu vize başvurusunda detaylı olarak tüm neden ve evraklarınızı sunmalısınız.

Slovakya Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Slovakya ülkesinde konaklamak için vize almak istiyorsanız konsolosluğa sunmanız gereken belgeler bulunuyor. Slovakya vizesi evrak listesi;

  • Geçerli bir pasaportunuzun bulunması gerekiyor. Seyahat tarihinizi ve sonrasını en az 3 ay şekilde kapsayacak güncel pasaportunuz olmalıdır.
  • 2 adet olması gereken kriterlere uygun biyometrik fotoğraf edinmelisiniz.
  • Slovakya Konsolosluğu tarafından oluşturulmuş, eksiksiz ve detaylı bir biçimde doldurulmuş başvuru formunuz olmalıdır.
  • Zorunlu sağlık sigortası edinerek seyahatiniz boyunca başınıza gelebilecek durumlarda sigortalı olmalısınız.
  • Uçak ve otel rezervasyonlarınızı yaptırarak belgeler içerisinde sunmalısınız.
  • Seyahatiniz boyunca masraflarınızı nasıl karşılayacağınızı açık olarak belirtmelisiniz. Bunun için banka hesabı, maaş bordrosu gibi unsurları sunmalısınız.
  • D vizesi evrakları içerisinde maaş bordrosu, SGK hizmet dökümü, gidilme nedenini açıklayan ve kanıtlayan diğer belgeler de bulundurulmalıdır.
  • C vizesi evrakları ise yukarıdaki evrakların tamamını kapsıyor.

Evraklarınızı tamamlarken eksiksiz ve olması gereken koşullara uygun olacak bir şekilde tamamlamalısınız. Slovakya vizesi eksik evrak problemine sahip başvurular konsolosluk tarafından reddedilir.

Tamamladığınız evrakları randevu alarak teslim etmeniz ve başvurunuzu tamamlamanız gerekiyor. Vize evrakları nereye teslim edilir; Slovakya Konsolosluğu teslim alma ve başvuru işlemlerini gerçekleştiriyor.

Slovakya Vizesi Ne Kadar?

Slovakya vizesi için başvuru yapmak istiyorsanız en temel şart vize ücretini ödemenizdir. Ödemesi gerçekleştirilmeyen vizelerin başvurusu alınmaz. Slovakya vize ücreti 80 Euro’dur. Bu ücret 6-12 yaş aralığında ise 35 Euro olarak hesaplanmıştır. 6 yaşını aşmamış çocuklar ise ücretten muaftır.

Vize sürenizin uzaması durumunda ücrette değişiklik görülmesi beklenen bir durumdur. Ancak Slovakya vizesi 6 aylık ücreti de 80 Euro olarak hesaplanmıştır. Bu fiyat işlemi gerçekleştireceğiniz tarihe göre değişik olabilir.

Ödemeler tek başvuruya mahsus olarak ödenir ve kişiler yeni bir başvuru yapmak isterse yeniden ödeme yapması gerekir. Eğer Slovakya vizesi çıkmazsa ücret iadesi gerçekleştirilmez. Alınan bu ücret vizeye değil başvuruya yöneliktir.

Konsoloslukta başvuru yapmadan önce ödemenizi orada bulunan gişelerde gerçekleştirebilirsiniz. Ancak bu konuda dikkat etmeniz gereken iki husus bulunuyor. Bunlardan birincisi paranız Türk Lirası olarak çevrilmiş olmalıdır. Kura bağlı olarak paranızı edinmelisiniz. İkinci durum ise ödeme nakit olarak gerçekleştirilebilir. Slovakya vize ücreti kredi kartı ile ya da taksitle ödenemez. İşlem tek seferde gerçekleştirilir.

Slovakya Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Başvurunuzu eksiksiz bir şekilde tamamlamanız durumunda geriye yalnızca sonucu beklemek kalacaktır. Sorunsuz gerçekleştirilmiş bir başvuruda Slovakya vizesi kaç günde çıkıyor; ortalama 7 iş günü içerisinde yanıtınızı alırsınız. Ancak konsolosluğun inisiyatifine bağlı olarak bu sürenin uzaması ya da kısalması mümkündür.

Başvurunuzun erken sonuçlanmasındaki en büyük etken daha önce vize almış olup olmadığınızdır. Bu vizeler kullanıldıysa ya da kullanılmadıysa işleminiz için süre değişiklik gösterecektir.

D vizesi kaç günde çıkar; 7 ila 30 gün içerisinde yanıtınız size ulaşacaktır. Bu vizenin çıkma süresi 90 günden fazla olamayacaktır. Belgeleriniz ve yeterliliği bu konuda en önemli noktadır.

Slovakya Vize Başvurusu

Slovakya vize başvurusu Schengen ülke kriterlerine göre yapılır. Bunun için konsolosluğun talep etmiş olduğu belgeler açıktır. Bunların tamamlanması ve ardından da sunulmasının sonrasında vizeyi alabilirsiniz. Hem süreç hem de başvuru hakkında kafanıza takılan her türlü soruyu firmamızı arayarak sorabilirsiniz.

Slovakya Vize Başvurusu Neden Yapılır?

Türkiye’ye vize uygulayan ülkelerin içerisinde yer alan Slovakya, seyahat etmek isteyen kişilerden bu izni talep etmektedir. Bu noktada gerek turist olarak ilgili ülkeye gitmek isteyenlerin gerekse ticari faaliyetlerde bulunabilmek adına bu vizenin alınması temel bir kural olarak karşımıza çıkıyor.

Slovakya Vize Başvurusu Hakkında Bilinmesi Gerekenler Nelerdir?

  • Slovakya vize başvurusu için yetkilendirilmiş olan tüm aracı kurumların tercih edilmesi söz konusudur. Bu sayede evrakların eksik olma ihtimalini de ortadan kaldırmış olursunuz.
  • Aynı zamanda resmi konsolosluk üzerinden de başvurular kabul edilmektedir.
  • Yerine getirilmesi gereken prosedürlerden birisi parmak izidir. Bunu konsolosluktan vermeniz şarttır.
  • Resmi başvuru formunun doldurulması son derece önemlidir.
  • Ayrıca tanımlanmış olan vize ücretinin ödenmesi de gerekmektedir.

Slovakya Vize Başvurusu Süreci Nasıldır?

Slovakya vize başvurusu yaparken, evrakların hazırlanması gerektiğini unutmamanız lazım. Pasaportunuzun bulunması, bunun geçerliliğinin en az 6 olması şarttır. Aynı zamanda buna ek olarak biyometrik şekilde çekilmiş olan 2 tane fotoğrafın dosya içerisinde bulunması lazım.

Standart olarak bilinen tüm evrakları, hatasız şekilde tedarik etmelisiniz. Bunların içinde seyahat masraflarının nasıl karşılanacağını gösteren belge, uçak rezervasyonu, otel kayıt bilgisi, nüfus kayıt örneği, sahip olunan kimlik kartının fotokopisi yer almalıdır. Banka hesap dökümünün son 3 ayı kapsaması gerekmektedir. Mesleki durumu gösteren belgeyi de unutmamak şarttır.

Slovakya Vize Başvurusu Sonuçları Ne Zaman Belli Olur?

Başvurunun gerçekleştirilmesinin hemen ardından tüm belgelerin sunulmasıyla beraber, konsolosluk yetkilileri bunların hepsini incelemeye başlar. Eksik evrak olmaması önemlidir. Bir sorun söz konusu olmadığında sonuç 10 gün içinde açıklanır ve talep ettiğiniz vizeyi almış olursunuz. Bu anlamda aracı kurum ile çalışmak, hataların ve karşı karşıya kalınabilecek olumsuzlukların önüne başarılı bir biçimde geçmektedir.

Slovakya Vize Başvurusu Gerekli Evraklar

Slovakya vize başvurusu süreci için öncelikle evraklar belirlenmeli ve toparlanmalıdır. Slovakya için gerekli evrakları bilerek liste yapılmalı ve hiçbir evrak eksik kalmamalıdır. Eksik durumlarda vize başvurunuz ret yiyebilir ve bu durumda da vize başvuru süreciniz oldukça uzayabilir. Slovakya vize başvurusu gerekli evraklar toparlanarak en kısa sürede başvuru yapılmalı ve başvuru son günlere bırakılmamalıdır.

  • Slovakya vizesi için gereken standart evraklar bulunmaktadır. Bu evraklar genellikle her ülke için geçerli olmakla birlikte Slovakya için de geçerlidir. Bu evraklardan ilki T.C. kimlik kartınızın önlü ve arkalı fotokopisidir. Bu birçok alanda gereken önemli bir evraktır.
  • Slovakya vize başvurusu için Pasaport ve pasaportun fotokopisi de gerekmektedir. Güncel pasaportunuz ile birlikte eskiden var ise o pasaportunuzu da dosyaya eklemeniz olumlu etki yaratacaktır.
  • Slovakya vize başvurularında vize başvuru dilekçeniz gereken belgelerden biridir. Ancak bu belgeyi sizin kendi eliniz ile yazmanız en doğrusu olacaktır. Bu alanda bizden yardım alabilir ve en iyi dilekçeyi yazabilirsiniz.
  • Slovakya vizesinin ne vizesi olduğuna bağlı olarak gerekli belgeler değişecektir. Örneğin turistik vize alıyorsanız bunun için bir banka hesap belgeleriniz gerekmektedir. Bu belgelere varsa bir geliriniz veya turistik gezinizi finanse edecek kişinin geliri gibi belgeler eklenebilmektedir. Ancak çalışma vizesi alıyor iseniz bu durumda çalışacağınız iş yerinden bir davet mektubu gelmelidir ve resmi bir belge olmalıdır.

Emekliler Slovakya Vizesi Alabilir Mi?

Emekliler yukarıdaki belgelere ek olarak emekli olduklarını kanıtlayan belgeler bulunmaktadır. Resmi emekli belgeniz ve emekli maaşınız belgelenmelidir. Emekli maaşınızın miktarı vize alabilme ihtimalinizi arttıracaktır. Aynı zamanda var ise üzerinize ev, arsa gibi durumlar da belgelenerek vizeye eklenmelidir. Emeklilik için gereken belgeleri E-Devlet üzerinden birkaç dakika içerisinde çıktı alabilmeniz mümkündür.

Slovakya Vize Başvurusu Ne Zaman Yapılmalıdır?

Vize başvurularını yaparken hangi ülke olursa olsun 1 ay önceden yapılması gerekmektedir. Özellikle ilk kez vize başvurusu yaparken çok daha dikkatli olmak gerekmektedir. Vize başvurusu yaparken ne yapılacağını bilmemeniz normaldir ve bizden yardım alabilirsiniz ve bu sayede belgeleri çok daha kolay bir biçimde toparlamanız mümkündür.

Vize başvurusu yaparken yapmanız gereken eğer vaktiniz var ise 1 ay önceden yapılmalıdır. Bu sayede sıkışmalar yaşamazsınız ve vize başvurularınız muhakkak sonuçlanacaktır. Ancak eğer aceleniz var ise bu durumda en kısa sürede vize başvurusu yapmanız gerekmektedir. Belgeleri hızlı bir biçimde toparlamak ve bu sayede en hızlı bir biçimde vize başvurusu yapmak süreci sizler adına kolaylaştıracaktır.

Meslek Vize Evraklarına Eklenmeli Midir?

Mesleğinize bağlı olarak vize evraklarınıza eklemeniz vize şansınızı arttırabilmektedir. Mesleğiniz, gelir durumunuz açısından belirleyici bir faktördür. Aynı zamanda gittiğiniz ülkede ön sıralarda olan bir mesleğe sahipseniz bu sizlere olumlu yansıyacaktır.

Bu web sitesini kullanmaya devam etmeniz durumunda Çerez ve Gizlilik Politikası ile beraber Site Kullanım Sözleşmesini de kabul etmiş olursunuz.

Slovakya Oturum İzni Başvurusu

Slovakya oturum izni başvurusu almak isteyen kişilerin evlilik, çalışma, yeni girişimde bulunarak iş kurma ya da tedavi maksatlı oturum talep etme gibi farklı seçenekler mevcuttur. Oturum izni talep aşamasında profesyonel bir ekipten yardım almak isterseniz anında firmamız ile iletişim kurabilirsiniz. Slovakya oturum izni alma adımlarına başvuruların yapılması ve kişilerin sürece dair bilgilendirilmesi hususunda da sorunsuz bir müşteri hizmet politikası geliştirilmiştir.

Slovakya Oturma İzni Kaç Günde Çıkar?

Slovakya oturma izni kaç günde çıkar; en geç 3-4 hafta içerisinde izin alma adımlarına dair gerekli olan bilgilendirme yapılacaktır. Başvurularınızın sebeplerinin kontrol edilmesi, sunulan belgelerin incelenmesi sonrasında nihai karara varılacaktır. Ret yanıtı almanız durumunda başvuru için yatırmış olduğunuz tutarın size iade edilmesinin mümkün olmadığını da ayrıca bildirmek gerekir. Oturma izni almak isteyen kişilerin özellikle verdikleri bilgilerin doğruluğundan emin olmaları, başvuru yapabilmek için gerekli olan ödemenin yapılmasının sonrasında makbuzun saklanmasına da ayrıca özen gösterilmesi gerekir.

Slovakya Süresiz Oturum İzni Şartları

Slovakya süresiz oturum izni şartları analiz edilirken öğrencilerin dikkate alması gereken hususlardan bazıları;

  • Kişilerin hangi okuldan mezun oldukları ve Slovakya’da hangi okula devam edeceklerine dair bilgilendirmenin sunulması gerekir. Okulların bu aşamada öğrencilerine kalacak yer temin etmesi durumunda yurda dair gerekli olan bilgiler de verilmelidir.
  • Kişilerin Slovakya’da kalacakları sürede maddi durumlarının ne yönde olacağının analiz edilmesi için bursa dair ya da maddi durumu kanıtlayan hesap özeti konusunda da bir belgelendirme sunulmalıdır.

Slovakya oturum izni alırken kişilerin Erasmus gibi programlar üzerinden talepte bulunması durumunda başvurunun olumlu yanıtlanma olasılığının artış göstereceği de ayrıca bildirilmelidir.

Slovakya Oturum İzni Gerekli Evraklar

Slovakya oturum izni gerekli evraklar arasında adli sicil kaydı da yer tutmaktadır. Bu aşamada adli sicil kaydının tercümesi noter onaylı şekilde talep edilecektir. Ayrıca evlilik birliği üzerinden ikamet talep eden kişilerin de kesinlikle evlilik cüzdanını ve evlilik birliğinin belgesini noter onaylı şekilde sunması gerekir. Slovakya vatandaşı olan bir akrabanızın referansı üzerinden de oturum talep etme hakkınız olacaktır.

Slovakya Vize Başvurusu Formu

Slovakya seyahatiniz için başvuru formu almalı, dilekçe doldurmalı ve konsolosluk tarafından istenen evrakları teslim etmelisiniz. Slovakya vize başvurusu formu doldurulduktan sonra, diğer belgelerle birlikte kurumumuza teslim edilmelidir.

Slovakya Vize Başvurusu Formu Ücretsiz İndir

Vize alınması için bilgilerinizi konsoloslukla paylaşmanız gereklidir. Slovakya vize başvurusu formu ücretsiz indir şeklinde link verilen form, konsolosluğa gönderilecek olan evraklar arasında yer almak durumundadır. Bu formu dolduran tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları tarafından, kurumumuzdan süreçle ilgili yardım alınabilir.

Slovakya Vize Başvurusu Formu Nasıl Doldurulur?

Slovakya vize başvurusu formu nasıl doldurulur? Slovakya’ya yapılacak olan seyahatlerin vizesiz bir şekilde gerçekleştirilmesi mümkün değildir. 6 aydan daha kısa süreli bir vizeniz veya pasaport süreniz bulunuyorsa, bu durumda seyahat edemezsiniz. Vize başvurunuzu şu verilerle yapabilirsiniz;

  • İsminiz ve soy isminiz
  • Kızlık soyadınız
  • Doğum tarihi bilgisi
  • Öğrenciyseniz öğrenim görülen yer
  • Çalışansanız çalıştığınız şirket bilgileri
  • Seyahat amacınız hakkında net ve gerçek bilgiler paylaşılmalıdır.
  • Gidilecek ülke veya ülkeler
  • İlk giriş ülkenizin ne olduğu
  • Talep ettiğiniz giriş sayısının ne olduğu
  • Gezi ve transit süresi için gün sayısı
  • Schengen dahil olmak üzere son üç yıl içerisindeki vizeleriniz varsa bunlarla ilgili bilgi
  • Bu vize başvurusundan önce parmak izi alınıp alınmadığı
  • İkamet ettiğiniz ülke ve doğum yerinizin ne olduğu
  • Uyruğunuz hakkında bilgi vermelisiniz.
  • Cinsiyetinizi işaretlemelisiniz.
  • Medeni haliniz evli – bekar – ayrı – boşanmış – dul – diğer
  • Yasal velinin adı, soyadı, adresi ve uyruğu
  • Kimlik numarası bölümüne T.C. kimlik numarasını yazmalısınız.
  • Pasaport cinsi diplomatik, ulusal, hizmet, resmi veya hususi olarak işaretlenmelidir.
  • Pasaportunuzun numarası
  • Pasaportu ne zaman aldığınızla ilgili tarih
  • Pasaportun bitiş tarihi
  • Pasaportu veren makam
  • Başvuru sahibinin e- maili
  • Başvuru sahibinin telefon numarası
  • Başka bir ülkede ikamet etme bilgisi
  • Şuan yaptığınız meslek
  • Nerede konaklayacağınız ve bu yerle ilgili adres bilgisi paylaşılmalıdır.

Slovakya Vize Başvurusu Formu

Slovakya seyahatiniz için başvuru formu almalı, dilekçe doldurmalı ve konsolosluk tarafından istenen evrakları teslim etmelisiniz. Slovakya vize başvurusu formu doldurulduktan sonra, diğer belgelerle birlikte kurumumuza teslim edilmelidir.

Slovakya Vize Başvurusu Formu Ücretsiz İndir

Vize alınması için bilgilerinizi konsoloslukla paylaşmanız gereklidir. Slovakya vize başvurusu formu ücretsiz indir şeklinde link verilen form, konsolosluğa gönderilecek olan evraklar arasında yer almak durumundadır. Bu formu dolduran tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları tarafından, kurumumuzdan süreçle ilgili yardım alınabilir.

Slovakya Vize Başvurusu Formu Nasıl Doldurulur?

Slovakya vize başvurusu formu nasıl doldurulur? Slovakya’ya yapılacak olan seyahatlerin vizesiz bir şekilde gerçekleştirilmesi mümkün değildir. 6 aydan daha kısa süreli bir vizeniz veya pasaport süreniz bulunuyorsa, bu durumda seyahat edemezsiniz. Vize başvurunuzu şu verilerle yapabilirsiniz;

  • İsminiz ve soy isminiz
  • Kızlık soyadınız
  • Doğum tarihi bilgisi
  • Öğrenciyseniz öğrenim görülen yer
  • Çalışansanız çalıştığınız şirket bilgileri
  • Seyahat amacınız hakkında net ve gerçek bilgiler paylaşılmalıdır.
  • Gidilecek ülke veya ülkeler
  • İlk giriş ülkenizin ne olduğu
  • Talep ettiğiniz giriş sayısının ne olduğu
  • Gezi ve transit süresi için gün sayısı
  • Schengen dahil olmak üzere son üç yıl içerisindeki vizeleriniz varsa bunlarla ilgili bilgi
  • Bu vize başvurusundan önce parmak izi alınıp alınmadığı
  • İkamet ettiğiniz ülke ve doğum yerinizin ne olduğu
  • Uyruğunuz hakkında bilgi vermelisiniz.
  • Cinsiyetinizi işaretlemelisiniz.
  • Medeni haliniz evli – bekar – ayrı – boşanmış – dul – diğer
  • Yasal velinin adı, soyadı, adresi ve uyruğu
  • Kimlik numarası bölümüne T.C. kimlik numarasını yazmalısınız.
  • Pasaport cinsi diplomatik, ulusal, hizmet, resmi veya hususi olarak işaretlenmelidir.
  • Pasaportunuzun numarası
  • Pasaportu ne zaman aldığınızla ilgili tarih
  • Pasaportun bitiş tarihi
  • Pasaportu veren makam
  • Başvuru sahibinin e- maili
  • Başvuru sahibinin telefon numarası
  • Başka bir ülkede ikamet etme bilgisi
  • Şuan yaptığınız meslek
  • Nerede konaklayacağınız ve bu yerle ilgili adres bilgisi paylaşılmalıdır.

Slovakya Konsolosluğu

Slovakya konsolosluğu, Türkiye’de yaşayan Slovakya vatandaşlarının haklarınız gözetme ve sosyal faaliyetler yürütmekle görevlidir. Türkiye’de yaşayan kişiler, Slovakya’ya gitmek için Slovakya konsolosluğuna vize başvurusunda bulunmalıdır. Vize başvurusu, pasaport alma, oturum izni gibi resmi işlemler, konsolosluk tarafından yürütülür. Slovakya vizesi alma ve başvuru süreci hakkında bilgi almak için bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz.

Slovakya Konsolosluğu Ankara

Ülkelerin temsilcileri olan konsolosluklar, Türkiye’nin farklı illerinde kurulmuştur. Ankara’da faaliyet gösteren Slovakya Konsolosluğu Ankara ve çevresine ikamet eden kişilerin resmi işlemlerini tamamlamak için başvuru yapabileceği yetkili kurumdur. Konsolosluk görevleri arasında vize alma, oturum izni başvurusu ve pasaport teslimi gibi işlemler mevcuttur. Slovakya vizesi almak isteyen kişilerin randevu alarak Slovakya konsolosluğuna müracaat etmesi zorunludur.

Slovakya Konsolosluğu İstanbul

İstanbul ve çevre illerinde ikamet eden kişiler, konsolosluk işlemlerini tamamlamak için Slovakya Konsolosluğu İstanbul adresine başvuruda bulunabilir. Slovakya, eğitim, Erasmus, aile birleşimi gibi amaçlarla ülkeye gitmek isteyen kişilerden vize talep eder. Bu nedenle Türk vatandaşları, gitme amacına göre ilgili vize türüne başvuru yapmalıdır. Başvurular Slovakya Konsolosluğu resmi sitesinden yapılabileceği gibi iletişim numaralarını arayarak randevu alınması da mümkündür.

Slovakya Konsolosluğu İletişim

Slovakya konsolosluğu hafta içi 09.00-12.00 saatleri arasında faaliyet gösterir. Çalışma saatleri içerisinde vize başvurusu, oturum izni, çalışma izni gibi konularda bilgi almak için arayabileceğiniz iletişim numaraları vardır. Aynı zamanda randevu almak için de konsolosluğun ilgili numarasını arayabilirsiniz. Slovakya Konsolosluğu İletişim bilgileri:

  • Telefon: 0212 317 94 30 / 0212 317 94 31
  • Faks: 0212 317 94 29
  • E-posta: [email protected]

Slovakya Konsolosluğu Randevu

Slovakya Konsolosluğu randevu sistemi ile çalışmaktadır. Slovakya resmi tatilleri ve Türkiye resmi tatilleri dışında hafta için her gün çalışma saatlerinde konsolosluğu arayarak işlemleriniz için randevu alabilirsiniz. Slovakya Konsolosluğu resmi web sitesinde bulabileceğiniz başvuru formlarını doldurarak da online randevu oluşturmanız mümkündür. Vize almak için başvuru yapacak olan kişilerin vize başvuru formunu ve vize talep dilekçesini beyan etmesi gerekir. Randevu tarihinde ise istenen evrakların tümünün eksiksiz bir şekilde konsolosluğa teslim edilmesi ardından değerlendirilmeye alınır.

 

Bir cevap bırakın

© Copyright 2020 - 2022 Tüm hakları SchengenVize.com'a aittir.